Maarsbergen - Hennepkwekerij

Maarsbergen - Hennepkwekerij

Op dinsdag 13 juli stuitte de politie na een tip op een hennepkwekerij in een bedrijfspand aan de Ambachtsweg. De hennep en inrichting van de kwekerij zijn in beslag genomen. Er zijn ter plekke geen personen aangehouden. Het onderzoek wordt voortgezet.

Rond 15.00 uur trof de politie in het pand in een paar ruimtes in totaal 599 hennepplanten aan. Deze zijn in beslag genomen voor vernietiging. Ook de inrichting van de kwekerij werd in beslag genomen voor onderzoek. Verder bleek er sprake van diefstal van water en stroom. Het onderzoek wordt voortgezet naar verdachte(n).

Uw tip!

Hennepteelt op deze schaal is een vorm van ondermijning. We noemen het ‘ondermijning’ omdat het onze rechtsstaat ondergraaft; criminelen maken misbruik van legale bedrijven, voorzieningen en instanties. Help ons ondermijnende criminaliteit te bestrijden, uw wijk of bedrijventerrein veiliger te maken en te zorgen dat overheidsgeld op de juiste plaats terecht komt. Ziet, ruikt of hoort u vreemde, verontrustende zaken of zaken waarvan u denkt dat ze niet pluis zijn? Meld het dan bij de politie via tel. 0900-8844. Anoniem melden kan ook via 0800-7000.