Haarle - Gezocht - Bedrijfsinbraak – Snoeymansweg – Haarle

Aan de Snoeymansweg in Haarle stalen twee inbrekers een groot aantal gereedschappen uit een bedrijf. Weet jij wie dit zijn? Neem dan contact met ons op!

De mannen waren via de F.J. Groothuisweg het weiland in gereden dat grenst aan het terrein van de onderneming. Ze lieten hun auto staan en liepen naar het bedrijfspand. Ze wisten het gebouw binnen te komen en stalen vervolgens tientallen gereedschapskoffers. Hierbij maakten ze gebruik van een goederenwagentje dat in het bedrijf stond; tot drie keer toe laadden ze dit wagentje vol. Via het weiland brachten ze de gestolen spullen naar hun auto. Ze lieten een aantal lege gereedschapskoffers achter in het weiland.

Het gaat om ruim zeventig gereedschappen van het merk Hilti: boormachines, slijpmachines, accu slagmoersleutels, accu boor- en schroefmachines, haakse accuslijpers, combihamers, pendilreciprozagen, accu reciprozagen, een accu handcirkelzaag, een sleuvenzaag en hak- en breekhamers. Van het merk Milwaukee stalen ze een accu slagmoersleutel en een sleuvenfrees. Ook namen ze krachtkabels en enkele andere gereedschappen mee.

Vragen

  • Herken je de dader(s) op de beelden? Bekijk ook de bewegende beelden in de video!
  • Heb je dergelijke gereedschappen van Hilti en/of Milwaukee te koop aangeboden zien worden en vertrouwde je het niet helemaal?
  • Heb je informatie over deze inbraak?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.


2024144683
Sat Mar 30 00:00:00 CET 2024
Haarle

gezocht