Groningen - Gezocht - Explosie – Marjoleinstraat – Groningen

Groningen - Gezocht - Explosie – Marjoleinstraat – Groningen

Weet jij wie deze twee mannen zijn, die worden verdacht van het veroorzaken van een explosie bij een woning aan de Marjoleinstraat in Groningen? Laat het ons dan weten!

De politie doet onderzoek naar de explosie, die in de nacht van donderdag 20 op vrijdag 21 juni plaatsvond. Rond 02:40 uur was er een knal te horen aan de voorzijde van het huis. Er raakte niemand gewond. Wel was er schade aan de woning.

Camerabeelden
Er zijn camerabeelden, waarop twee verdachten te zien zijn. Het gaat vermoedelijk om mannen. Eén van hen draagt een jas en/of tas met een opvallend stuk reflecterende stof. De andere verdachte draagt opvallende wit-groene schoenen.

Weet u wie dit zijn? Herkent u de verdachten aan hun opvallende kleding? Of heeft u iets gehoord over de explosie of de eventuele achtergrond daarvan? Of heeft u afgelopen nacht iemand gemist, die zonder duidelijke reden van huis was? Deel het dan met ons!

Getuigen
Daarnaast zijn we ook nog steeds op zoek naar getuigen en omwonenden, die iets verdachts hebben gezien of gehoord rondom de explosie. Tot slot horen we het ook graag als iemand nog camerabeelden vanuit de omgeving heeft, waarop verdachte personen of omstandigheden te zien zijn.

Tips?
Heeft u bruikbare beelden? Of heeft u andere tips of informatie? Deel dat dan via het onderstaande tipformulier. U kunt ook informatie doorbellen via de Opsporingstiplijn op 0800-6070. Blijft u liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000.


2024164058
Fri Jun 21 02:40:00 CEST 2024
Groningen

gezocht