Rotterdam - Gezocht - Wie herkent schutter woning Transvaalstraat?

Rotterdam - Gezocht - Wie herkent schutter woning Transvaalstraat?

Een woning aan de Transvaalstraat is in de nacht van maandag 19 op dinsdag 20 augustus meerdere keren beschoten. Er raakte niemand gewond. De schutter ging er vandoor op een scooter. Politie komt graag in contact met mensen die meer informatie hebben.

Op in beslag genomen camerabeelden is te zien dat kort na 1.30 uur een scooterrijder de Transvaalstraat op rijdt. Hij stopt en schiet meerdere keren op de woning en gaat er daarna vandoor, vermoedelijk via de Paul Krugerstraat.

Agenten die direct naar de woning zijn gegaan, vonden meerdere hulzen op straat. De forensische opsporing heeft sporen en beelden veilig gesteld. De ruit van de woning raakte beschadigd. Gelukkig was er niemand in de woning aanwezig.

Informatie?
De scooterrijder draagt een zwarte jas, grijze broek en donkere helm. De scooter is donker van kleur. Wie heeft meer informatie over deze schutter? Heeft u andere informatie wat het team kan helpen in het onderzoek? Bel dan met de gratis tiplijn op 0800-7000 of maak gebruik van het bijvoegde formulier. Uw tips anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Het team ontvangt ook graag nog meer camerabeelden. Deze zijn te uploaden via https://www.politie.nl/aangifte-of-melding-doen/meldpunten/tipformulier-app.html?sid=c0aeed45-9aa2-4995-90ca-cd6c9ae22caa


2019249022
Tue Aug 20 01:38:00 CEST 2019
Rotterdam

gezocht