Utrecht - Zware mishandeling

Utrecht - Zware mishandeling

In de nacht van woensdag 12 op donderdag 13 februari vond op het Janskerkhof een zware mishandeling plaats. Het slachtoffer is opgenomen in het ziekenhuis.

Rond 01.00 uur liep het slachtoffer met een vriend over het Janskerkhof. Midden op het plein werden zij zonder duidelijke aanleiding aangevallen door een groep van vier onbekende mannen. De verdachten schopten en sloegen de beide slachtoffers. Een van slachtoffers werd hierbij zodanig mishandeld dat hij voor onderzoek naar het ziekenhuis moest worden vervoerd. Hij is voor nader medisch onderzoek opgenomen. Van de verdachte is slechts een beperkt signalement bekend. Het zou gaan om drie blanke en een getinte verdachte. De politie is een onderzoek gestart naar de verdachten.


Politie zoekt getuigen

De politie komt graag in contact met getuigen van de geweldpleging of met mensen die op andere wijze over informatie beschikken. Er kan worden gebeld met 0900-8844 of met Meld Misdaad Anoniem, telefoon 0800-7000 en via M-Online melden. Bovendien kan informatie worden gedeeld via het Meldformulier op politie.nl