Schiedam - Gezocht - Welke drie mannen overvielen supermarkt Dieselstraat?

Schiedam - Gezocht - Welke drie mannen overvielen supermarkt Dieselstraat?

Het was die zaterdagochtend heel vroeg, rond 6.10 uur, toen er drie medewerkers bezig waren met de bevoorrading van de supermarkt aan de Dieselstraat. Er kwam net een vrachtwagen binnengereden met vers brood. Via de deur die aan de achterzijde openstond, komen de drie gemaskerde mannen binnen. De drie medewerkers en de vrachtwagenchauffeur moeten onder bedreiging van de messen op de grond gaan liggen.

Een van de personeelsleden moest met 1 overvaller mee naar het kantoor waar de kluis staat.
Onder bedreiging van een mes, welke meerdere malen op zijn keel werd gezet, moest hij de kluis openen. Dit lukt niet omdat er een tijdsslot op de kluis zit.
Na ongeveer 10 minuten, als het gehele kantoor is doorzocht op goederen om mee te nemen, verlaten de overvallers het pand omdat zij denken dat er een ander alarm afgaat. Zij nemen hierbij twee telefoons en de portemonnee mee van een van de werknemers.

Zaterdag 29 februari
De overval gebeurde op zaterdag 29 februari, die datum komt niet vaak voor, misschien hebben mensen daarom die dag onthouden, en kunnen ze zich iets herinneren. Ook al was het ontzettend vroeg, wellicht waren er al mensen wakker of liepen al buiten.

De drie mannen zijn weggerend in de richting van het Fultonplantsoen.

Heeft u tips? Bel met 0900-8844 of vul onderstaand tipformulier in. Anoniem bellen kan ook, via 0800-7000.

 


2020064894
Sat Feb 29 06:10:00 CET 2020
Schiedam

gezocht