Asten - Gezocht - Bankfraude - Apollostraat - Asten

Asten - Gezocht - Bankfraude - Apollostraat - Asten

BANKPAS FRAUDE Slachtoffer is gebeld door een zogenaamde medewerker van de Rabobank. Deze gaf aan dat hij al twee keer aan de deur was geweest om de bankpas van meneer om te wisselen. Slachtoffer gaf zijn bankpas af aan de man. Later zijn er verschillende transacties gedaan met de bankpas van slachtoffer. Zoon van slachtoffer werd gebeld door de bank of dit wel klopte, waardoor de fraude werk ontdekt.

Slachtoffer van de bankfraude is 81 jaar.  Hij geeft aan dat hij verschillende keren werd gebeld en dat er gezegd werd dat zijn bankpas niet meer geldig was. Deze zou omgewisseld moeten worden. Slachtoffer geeft aan dat er door deze personen op gehamerd werd dat hij zijn bankpas om moest laten wisselen.

Er werd ook gezegd dat ze al twee keer aan de deur waren geweest en er niemand thuis was. Vervolgens werd er gezegd dat hij zijn bankpas met pincode voor de voordeur moest leggen en dat deze dan opgehaald zou worden. Slachtoffer heeft daarop zijn bankpas met een briefje waar hij zijn pincode opgeschreven had voor de voordeur gelegd.

Slachtoffer heeft niet gezien wie de pas heeft opgehaald, maar er is in totaal 2305 euro afgeschreven van zijn rekening.


Wie herkent de verdachte van deze bankfraude?


2022183324
Sat Aug 06 12:40:00 CEST 2022
Asten

gezocht