Bathmen - Gezocht - Zware mishandeling – Brink – Bathmen

Aan de Brink in Bathmen mishandelde iemand een jongeman zodanig, dat hij zijn neus en jukbeen brak. Dit gebeurde bij een uitgaansgelegenheid. Herken je de verdachte of heb jij een vermoeden? Laat het weten!

Het slachtoffer was zondagavond 31 maart met vrienden in de uitgaansgelegenheid. Kort na middernacht liep hij naar de rokersruimte. Daar werd hij – uit het niets – belaagd door een jongeman die hij niet kende. De dader haalde plotseling met zijn vuist uit naar het gezicht van het slachtoffer. De jongeman raakte bewusteloos en is die nacht in het ziekenhuis behandeld aan zijn verwondingen: onder andere een gebroken neus en jukbeen.

Heb jij informatie?

  • Herken je de verdachte met de grijze capuchontrui op de beelden? Bekijk ook de bewegende beelden in de video onderaan deze pagina.
  • Weet je wie hij is en/of waar hij vandaan komt?
  • Heb je andere informatie die mogelijk van belang kan zijn?

Neem dan contact met ons op!

Contact

Geef je tip door via het tipformulier of bel de gratis tiplijn op 0800-6070. Blijf je liever anoniem? Bel dan Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000 of ga naar meldmisdaadanoniem.nl. Meld Misdaad Anoniem is een onafhankelijk meldpunt en dus niet van de politie. Je hoeft geen gegevens achter te laten en jouw informatie wordt alleen doorgegeven als het op geen enkele manier naar jou te herleiden valt.


2024148902
Mon Apr 01 00:00:00 CEST 2024
Bathmen

gezocht