Maarssen - Getuigenoproep na doorrijden ongeval Maarssen

Maarssen - Getuigenoproep na doorrijden ongeval Maarssen

De politie is op zoek naar getuigen van een aanrijding op de Huis ten Boschstraat in Maarssen ter hoogte van de Termeerbrug . Op maandag 20 mei 2019 is daar rond 14.30 uur een 80-jarige vrouw afgesneden door twee meisjes op een scooter en ten val gekomen.

Na het ongeluk zijn de meisjes, ondanks het geroep van omstanders, hard doorgereden over de zandweg richting de Oostwaard . Wij verzoeken de beide meisjes zich alsnog bij ons te melden. Het slachtoffer is met de ambulance naar het ziekenhuis vervoerd voor onderzoek.

GEZOCHT
De twee meisje reden mogelijk op een beige scooter van het merk Vespa met een blauw kentekenplaat. Ze droegen allebei een helm. De persoon die achterop de scooter zat, heeft mogelijk blond haar en droeg een rood kort jasje. Beide meisjes hebben een blanke huidskleur.

TIPS?
Bent u of kent u een van de meisjes op de scooter? Meld dit dan bij ons. Ook zoeken wij getuigen die het ongeval hebben gebeuren of de meisjes op de scooter hebben zien rijden. Wellicht heeft u camerabeelden waarop de aanrijding te zien is? Bel met informatie naar 0900-8844. Uw tips anoniem melden kan ook, via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000.